De anderen helpen de voordelen van frietkraam aan huis realiseren

U dan ook stuurt een mail via die pagina: offerte aanvragen. U dan ook ontvangt een mail retour met ons rekenvoorbeeld ofwel een vrijblijvende offerte en desgewenst ons mogelijkheid op de gewenste datum. Na de goedkeuring ontvangt u een bevestiging betreffende aanvullende info.

Juiste huren aangaande ons mobiele frietkraam zitten allicht onkosten verbonden. Ieder beurs bestaan deze kosten verdeeld. Ernaast zijn de kosten ook gebaseerd op hetgeen de wensen bestaan met je. Verlangen is jij dit eenvoudig houden? Denk daarbij aan enig friet en veel verschillende snacks, dan betaal je de basisprijs.

Geef in dit boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” met dat u dan ook behandeling wilt maken betreffende de lenteactie.

FrietjePlus behoudt gezichtsveld het recht voor om de eventuele inschrijving te mogen dan immers te mogen annuleren, buiten daarvoor aansprakelijk te worden gesteld.

Teneinde alsnog meer mensen over de capaciteit en bediening te laten genieten, mogen we voortaan tevens bij u thuis, festival, instelling, de kleuterschool of wat dan ook aankomen betreffende de FRIETKRAAM/SNACKWAGEN in de gehele gebied Apeldoorn.

Een overige gelegenheid van het huren betreffende ons Frietwagen in omstreken Brabant, is dat u kiest voor ons volledige catering over uw feestelijkheid. Het is voltooid in samenwerking met ons specialistisch collega-catering evenement.

Deze zelfstandige frietwagens geraken door onszelf ter plaatse ingericht en we voorzien de bezetting, vanzelfsprekend met verse friet en tot uw wil een bijzonder uitgebreid collectie snacks.

Zoveel stroom gebruiken stelt nogal wat veiligheidseisen met jouw bedrading teneinde brandgevaar door oververhitting betreffende de kabels uit te sluiten.

Onze missie: het onderhouden betreffende onbeperkt het grootste collectie verse friet en een enorm scala over voordeligste kwaliteit snacks bij u dan ook op locatie.

De prijzen zijn heel aantrekkelijk. Zo hebt u weet ons uitgebreid menu aangaande slechts € 5,50 per vrouw. klik hier En woont u dan ook binnen een straal betreffende twintig kilometer om Eindhoven? Vervolgens betaalt u geen reiskosten mits u dan ook ons frietwagen wilt huren. Dat is nog weleens voordelig.

Verlangen is je ons uitgebreid menu betreffende verscheidene soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Vervolgens betaal je logischerwijze meer. Voor ieder budget is er hetgeen mogelijk. Verlangen is je precies weten hetgeen dit gaat onkosten? Aarzel vervolgens niet en neem regelrecht contact op.

U dan ook bent bij het verzekerd met eersteklas middelen dat wordt bereid in dagverse plantaardige olie. Weet de Frituurwagens hebben het HCAPP keurmerk. We voldoen uiteraard aan alle wettelijke verplichtingen op dit gebied betreffende hygiëne en bescherming.

Een prijs kan zijn dus afhankelijk aangaande dit reeks gasten en wat u wensen bestaan. Die prijzen worden onderling met u dan ook besproken. Voor een prijsberekening bestaan er twee formules:

Voor feesten met minder personen, biedt De Goudkleurige Leeuw ons prijsopgave op maat. Hiervoorgaande menu’s bestaan uit te breiden betreffende bijvoorbeeld ons dessert ofwel schepijs. Iemand anders collectie is tevens mogelijk, evenals een menu gecombineerd met een saladebuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *